| Razno | |
|
+20BombasH BigBadWolfKv Cory Simon srdjan najludji D@NGER Duka Scarred_Kengoor GagiDE Spider spackey djole TIL_LINDEMAN DetaWla chupacabra Bojan Radbista Nemchy_qb CrEaTiVe_MiNd Admin 24 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
D@NGER
Broj poruka : 94 Godina : 42 Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Razno Sre Sep 19, 2007 8:08 pm | |
| - TIL_LINDEMAN ::
Rule ti nemas pravo da pricas kad budes dosao na trening onda cu da ti objasnim kako sam izbacio u slucaju da ti zatreba.
Ma shvatio sam kako si izbacio,nego mi nije jasno kako si UBACIO??? 1) Jel si progutao,ili...........ili si ubacio kroz neki drugi otvor (sa skroooooz druge strane )??? 2) Jel ti neko pomagao da progutas (ili da nabijes u "EXIT")? | |
|
| |
Duka
Broj poruka : 119 Godina : 32 Location : Kraljevo Datum upisa : 16.08.2007
| Naslov: Re: Razno Čet Sep 20, 2007 11:18 am | |
| Pomogao mu je Crni ! Tako sam ja cuo. | |
|
| |
CrEaTiVe_MiNd
Broj poruka : 432 Godina : 37 Location : Kraljevo Datum upisa : 29.07.2007
| Naslov: Re: Razno Čet Sep 20, 2007 1:17 pm | |
| to je cela istina .... leba mi... oce li neko na fucu danas??? | |
|
| |
TIL_LINDEMAN
Broj poruka : 135 Godina : 35 Datum upisa : 05.08.2007
| Naslov: Re: Razno Čet Sep 20, 2007 3:32 pm | |
| Rule posto vidim da se mnogo interesujes, a neces da dodjes na trening da bi ti objasnio kako je to izvedeno, sad cu da ti docaram kako je to bilo: - Bili smo kod Mutua na rodjendanu, normalno popili smo mnogo alkohola, znaci bili smo mnogo pijani svi, cak je i Damir pored nas izgledao pijano. - Posto je bilo kasno, a mi onako pijani zeleli smo da idemo negde gde je bilo ljudi otisli smo u akter. - Ispred aktera je bila kocka(hiljadu ljudi na jednom mestu)ljudi, pa je nekolicina nas otisla do Red caffe-a tamo je bilo polu prazno pa smo se vratili u akter. - Ispred aktera je i dalje bila kocka ljudi pa smo seli malo ispred, tu su Nemanja i Crni pricali sa neke dve cure, ustvari to je pre bila svadja ali nema veze da se vratim na temu, ljudi su polako vec izlazili iz aktera pa smo resili da udjemo unutra. - Kada smo usli imali smo i sta da vidimo Bukac je smuvao neku ribu koja je vrlo ,,SIMPATICNA". - Vec je bilo kasno pa su skoro svi otisli kuci osim Crnog, Mutua i mene. - Mutu nas je ponudio picem on je uzeo neko pivo, a Crni i ja uzeli po guaranu. - Svoju guaranu popio sam odmah, jer sam bio mnogo zedan, tad nastupa Crni. - Nudi mi svoju guaranu da je popijem jer on nije mogao vise, ja ono mislim deca u Etiopiji nemaju sta da piju i da jedu a ja da se rasipam ovde vala necu, i tako ti ja uzmem guaranu, i desi se sledece. -Ja tako uzmem gutalj, dva, tri, cetiri, kad ono nesto prodje kroz grlo, ja brzo napolje da ne bacim peglu unutra, otrcim do restorana pored. Kad tamo puno ljudi ja sad neznam gde cu blam da povracam onde pred njima, tek u jednom momentu ugledam kucicu za rostilj, ja tamo dva prsta ono izlete pegla, ja sad nasamaren od strane pegle i alkohola mislio sam da sam izbacio, ali jebiga nisam. - Tako ja ponovo ulazim u akter piaju me ova dvoica (gore pomenuta) gde ode ja kazem sta je bilo. Jbg-a Crni me dobro zajeba. - Sutra dan ja na WC solji kenjam da izbacim to sranje iz mene, na kraju sam ga izbacio, i tako je to bilo. Eto Rule to je najkrace sto sam mogao. P.S. Ovo gore za alkohol malo sam slagao. P.S.S. Vazi samo za trenere. | |
|
| |
D@NGER
| Naslov: Re: Razno Čet Sep 20, 2007 9:11 pm | |
| Janko vidimo se u nedelju na treningu (u subotu radim) pa ces da mi kazes duzu verziju. A pitacu i Crnog sta se stvaaaaarno desilo. | |
|
| |
najludji
Broj poruka : 269 Datum upisa : 05.08.2007
| Naslov: Re: Razno Pon Sep 24, 2007 11:23 am | |
| - TIL_LINDEMAN ::
- Rule posto vidim da se mnogo interesujes, a neces da dodjes na trening da bi ti objasnio kako je to izvedeno, sad cu da ti docaram kako je to bilo:
- Bili smo kod Mutua na rodjendanu, normalno popili smo mnogo alkohola, znaci bili smo mnogo pijani svi, cak je i Damir pored nas izgledao pijano. - Posto je bilo kasno, a mi onako pijani zeleli smo da idemo negde gde je bilo ljudi otisli smo u akter. - Ispred aktera je bila kocka(hiljadu ljudi na jednom mestu)ljudi, pa je nekolicina nas otisla do Red caffe-a tamo je bilo polu prazno pa smo se vratili u akter. - Ispred aktera je i dalje bila kocka ljudi pa smo seli malo ispred, tu su Nemanja i Crni pricali sa neke dve cure, ustvari to je pre bila svadja ali nema veze da se vratim na temu, ljudi su polako vec izlazili iz aktera pa smo resili da udjemo unutra. - Kada smo usli imali smo i sta da vidimo Bukac je smuvao neku ribu koja je vrlo ,,SIMPATICNA". - Vec je bilo kasno pa su skoro svi otisli kuci osim Crnog, Mutua i mene. - Mutu nas je ponudio picem on je uzeo neko pivo, a Crni i ja uzeli po guaranu. - Svoju guaranu popio sam odmah, jer sam bio mnogo zedan, tad nastupa Crni. - Nudi mi svoju guaranu da je popijem jer on nije mogao vise, ja ono mislim deca u Etiopiji nemaju sta da piju i da jedu a ja da se rasipam ovde vala necu, i tako ti ja uzmem guaranu, i desi se sledece. -Ja tako uzmem gutalj, dva, tri, cetiri, kad ono nesto prodje kroz grlo, ja brzo napolje da ne bacim peglu unutra, otrcim do restorana pored. Kad tamo puno ljudi ja sad neznam gde cu blam da povracam onde pred njima, tek u jednom momentu ugledam kucicu za rostilj, ja tamo dva prsta ono izlete pegla, ja sad nasamaren od strane pegle i alkohola mislio sam da sam izbacio, ali jebiga nisam. - Tako ja ponovo ulazim u akter piaju me ova dvoica (gore pomenuta) gde ode ja kazem sta je bilo. Jbg-a Crni me dobro zajeba. - Sutra dan ja na WC solji kenjam da izbacim to sranje iz mene, na kraju sam ga izbacio, i tako je to bilo. Eto Rule to je najkrace sto sam mogao. P.S. Ovo gore za alkohol malo sam slagao. P.S.S. Vazi samo za trenere. JANKO- ALKOHOL KILER
Poslednji izmenio dana Pon Sep 24, 2007 11:27 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
najludji
| Naslov: Re: Razno Pon Sep 24, 2007 11:26 am | |
| | |
|
| |
chupacabra
Broj poruka : 288 Godina : 37 Datum upisa : 07.08.2007
| Naslov: Re: Razno Pon Sep 24, 2007 12:51 pm | |
| Janko jel si morao da caprkas da bi proverio dal je izaslo? Pravo da ti kazem i ne interesuje me! | |
|
| |
CrEaTiVe_MiNd
| |
| |
Duka
| Naslov: Re: Razno Sre Sep 26, 2007 10:32 pm | |
| 'de ste bre svi?Nema nikoga. | |
|
| |
GagiDE
Broj poruka : 18 Godina : 47 Datum upisa : 21.08.2007
| Naslov: Re: Razno Čet Sep 27, 2007 11:30 pm | |
| Pozdrav mojim saigracima i velikim drugarima!! Samo da vam javim da se RODIO MIHAJLO i da je sve kako treba da bude. A sada dimenzije MIHAJLO RADIVOJEVIC height 22 inch.(55 cmm) weight 8.065 p.(3.650g) pos.DE | |
|
| |
srdjan
Broj poruka : 185 Datum upisa : 26.08.2007
| Naslov: Re: Razno Čet Sep 27, 2007 11:49 pm | |
| Gagi, Usvoje licno ime i u ime uprave kluba cestitam tebi i tvojoj supruzi, sa srecom i sve najbolje Mihajlu i vama.PozdravSrdjan | |
|
| |
Cory Simon
Broj poruka : 47 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Razno Pet Sep 28, 2007 12:41 am | |
| Cestitam Gagi,i tebi i tvojoj supruzi.Sve najbolje! | |
|
| |
Admin Admin
Broj poruka : 489 Location : kraljevo Datum upisa : 24.07.2007
| Naslov: Re: Razno Pet Sep 28, 2007 1:06 am | |
| Gagili, neka ga Bog cuva i sreca prati !!! Sve najbolje malom Mihajlu, a cestitke tebi i gospodji Radivojevic!
Bojan O. | |
|
| |
najludji
| Naslov: Re: Razno Pet Sep 28, 2007 10:48 am | |
| nek je ziv izdrav Mihajlo KIIIIIIIDDDAAAAAAAAJJJJJJ | |
|
| |
CrEaTiVe_MiNd
| Naslov: Re: Razno Pet Sep 28, 2007 11:52 am | |
| Cestitke Gagisa....pozdravi mariju i malog mihajla...... | |
|
| |
Nemchy_qb
Broj poruka : 217 Godina : 39 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Razno Pet Sep 28, 2007 1:18 pm | |
| Sve najbolje gagili, evo postujem sa mog naloga... p>S> - Nemoj DE daj nekog risivera vidis da nam fali | |
|
| |
GagiDE
| Naslov: Re: Razno Pet Sep 28, 2007 2:56 pm | |
| Hvala vam momci puno,mnogo mi znaci sve ovo,kao i vi!! | |
|
| |
D@NGER
| Naslov: Re: Razno Pet Sep 28, 2007 6:16 pm | |
| Svaka cast i neka je sa srecom!!! U klubu imamo juniore.......a uskoro i petlice! | |
|
| |
Spider
Broj poruka : 39 Godina : 42 Location : Kraljevo, Srbija Datum upisa : 26.07.2007
| Naslov: Re: Razno Pet Sep 28, 2007 8:32 pm | |
| Chestitke i od mene Gagi i puno srece i zdravlja tvojoj sad 3-chlanoj porodici | |
|
| |
Duka
| Naslov: Re: Razno Pet Sep 28, 2007 9:18 pm | |
| Prikljucujem se chestitkama.Sve najbolje ! ! ! | |
|
| |
TIL_LINDEMAN
Broj poruka : 135 Godina : 35 Datum upisa : 05.08.2007
| Naslov: Re: Razno Sub Sep 29, 2007 8:05 pm | |
| ole svaka cast gagi nek je ziv i zdrav. Cestitam | |
|
| |
chupacabra
Broj poruka : 288 Godina : 37 Datum upisa : 07.08.2007
| Naslov: Re: Razno Uto Okt 02, 2007 8:11 pm | |
| | |
|
| |
GagiDE
| Naslov: Re: Razno Uto Okt 09, 2007 2:00 pm | |
| Drugari moji,nas Filip se veri koliko mislim 14 oktobra sa njegovom dugogodisnjom devojkom Brankom. Filipe,neka ti je sa srecom u buducem zajednickom zivotu!! Sve najbolje brate moj. | |
|
| |
najludji
| Naslov: Re: Razno Uto Okt 09, 2007 4:30 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Razno | |
| |
|